2013-01-07 16:18:39• hírek • Szatmár.ro

Idősklub nyílt Nagymajtényban

Január 4-én, péntek délelőtt délelőtt idősek klubja alakult Nagymajtényban a Szent Erzsébet Szociális Központ épületében.

A Német Demokrata Fórum, a Szatmári és Észak-Erdélyi Alapítvány a Nemzetközi Együttműködésért, valamint a nagymajtényi önkormányzat támogatásával létrejött idősklub megnyitóján több mint ötven érintett gyűlt össze.

A megnyitón David Gheorghe polgármester és Merker József alpolgármesteren kívül a helyi tanács tagjai is részt vettek. Merker József három nyelven köszöntötte a jelenlévőket és beszédében kitért arra is, hogy a klubban működő tevékenységek kiváló alkalmat nyújtanak az egyedül élő időseknek arra, hogy társaságba járjanak, kikapcsolódjanak, különösen a téli hónapokban.

A polgármester és az alpolgármester köszöntője után Bíró Norbert helyi plébános szentelte fel az épületet, majd közös imára és éneklésre is sor került. A hivatalos megnyitót követően tea és sütemény mellett beszélgettek a jelenlévők.

Az eddigi tervek szerint minden héten hétfőn és szerdán, 11 és 16 óra között látogatható a klub, amely minden érdeklődő előtt nyitva áll.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: